Kevään toiminta käynnistynyt

Ensimmäisessä yrittäjien tilaisuudessa 24.1. tutustuttiin Tuote- ja palveluvirittämön antiin ja Integral Oy:n operatiivinen johtaja Anne Ebeling johdatti osallistujat hankkeen yhteen kehittämiskohteeseen, digitaalisuuden hyödyntämiseen yritystoiminnassa, inspiroivalla puheenvuorollaan.

Koulutuskeskus Salpauksen opettaja PekkaJalava kertoi tarkemmin yrittäjien kanssa tehtävästä kehittämistyöstä ja asiantuntija lehtori Sirkka-Liisa Kolehmainen Metropoliasta innosti yrittäjiä kertomaan omista toiveistaan hankkeen suhteen.

Ensimmäiseen ryhmään mukaan lähteneille yrityksille on kick-off tilaisuus 13.2. Tilaisuuden myötä työskentely yritysten kanssa käynnistyy konkreettisesti. Kevään ryhmä on jo lähes täynnä, mutta siitä ja syksyllä käynnistyvästä ryhmästä kannattaa tiedustella hankkeen projektipäälliköltä, Elina Försteriltä. 

Kevään koulutuspäivistä löytyy lisätietoa  täältä.

Share this Post